Loading...

INFO

General

Flirtation on the Beach (girls only!).
WE GAAN HET GEWOON DOEN! Datum zal zijn zoals altijd op de eerste zaterdag van juli. Dus... zaterdag 3 juli 2021 Flirtation on the Beach bij Beachclub Later aan Zee in Bloemendaal aan Zee. Dancing with a drink in your hand, your feet in the sand and the sun on your face. Are you ready to party?! Inloop is om 15.00 uur, dan hebben we alle tijd om je ticket en QR code te scannen.

Timetable Flirtation 2021
17.00-19.00 back to back met Miss Charly, Chocolat en Valatii
19.00-20.00 Jennifer Cooke & MC Boogshe
20.00-21.00 Kimberlee Ramirez & MC Boogshe
21.00-22.00 Nina Sanetti & MC Boogshe
22.00-23.00 TESS & MC Boogshe

DRESSTIP
BEACHY, WHITE AND COLORFULL

QR code
Houd er rekening mee dat je een QR code moet kunnen overleggen bij de entree en je dient te legitimeren.

All updates will be on our website and Flirtation Facebook or Instagram. You will receive the newsletter once you order a ticket. Any questions? Do not hesitate to contact us (klik hier voor contact met Flirtation Crew).

Lees svp onze huisregels en algemene voorwaarden. Dit is om teleurstellingen te voorkomen en zodat je een geweldige Flirtation zult hebben. Alle updates zullen zijn op onze website en Flirtation Facebook. De nieuwsletter optie kun je aanvinken zodra je je ticket koopt. Vragen, mail ons gerust of stuur een PM.

HAVE FUN @ FLIRTATION
Flirtation on the Beach (girls only!).
Flirtation on the Beach is 1x per jaar op het Bloemendaalse strand met duizenden girls dancing and flirting. En we zijn heel blij te kunnen zeggen dat het gewoon gaan doen! Zaterdag 3 juli 2021 bij Beachclub Later aan Zee in Bloemendaal aan Zee. We mogen (als het doorgaat) feesten van 17.00-23.00 uur. Ticketsale begint vandaag om 12.00 uur en zijn 20 euro per ticket. Dit omdat Flirtation korter is dan normaal en omdat we gewoon heel blij zijn om weer op het strand te kunnen feesten!!!

Flirtation on the Beach - WELCOME BACK!
Flirtation on the Beach is 1x per jaar op het Bloemendaalse strand met only girls dancing and flirting. En we zijn heel blij te kunnen zeggen dat we het gewoon gaan doen! WE ARE BACK!

Alle informatie die je wilt weten voor een geweldige Flirtation. Lees onderstaande informatie svp HEEL GOED door.
Later aan Zee
Locatie: Beachclub Later aan Zee
Adres: Zeeweg 83, Bloemendaal aan Zee
De deuren van Later aan Zee gaan open om 15.00 uur in verband met de extra QR code check. Er is chill muziek en je kan al wat te drinken bestellen. Zorg dat je een ID bij je hebt om je te legitimeren en de QR code op je smartphone of op print. Er is uiteraard dit jaar geen deurverkoop en de deuren zullen sluiten om 19.00 uur. Verder kun je je wcbandje pinnen, de kluisjes, het eten, drinken (met muntjes).

Start Flirtation Beach 2021
Timetable:
17.00-19.00 back to back met Miss Charly, Chocolat en Valatii
19.00-20.00 Jennifer Cooke & MC Boogshe
20.00-21.00 Kimberlee Ramirez & MC Boogshe
21.00-22.00 Nina Sanetti & MC Boogshe
22.00-23.00 TESS & MC Boogshe

DRESSTIP
BEACHY, WHITE AND COLORFULL

Kluisjes
Er zijn kluisjes. Dit zijn dubbele kluisjes dus we verzoeken iedereen te delen, zodat iedereen haar spullen kwijt en scheelt het ook in de kosten 😉 (de kluisjes kosten 10 euro + 10 euro borg).

WC
Er zijn WC's (bij binnenkomst rechtdoor lopen) met waterstations. De kosten voor de hele avond zijn 2,50 euro. Wij zijn door de gemeente Bloemendaal verplicht om onze bezoekers binnen de locatie te houden gedurende het evenement. Dat betekent dat het niet mogelijk is (als je binnen bent) nog naar buiten te gaan. Als je naar buiten gaat, mag je niet meer naar binnen (helaas).

Fotograaf en AT5
De Flirtation fotograaf Lotte loopt rond en maakt leuke foto's van jullie. Deze gaan we plaatsen op onze website en social media. AT5 is aanwezig met een klein videoteam voor kleine interviews met publiek en organisatie. Mocht je beide liever niet willen, geen probleem, geef het aan.

REGEN!
Zoals het er nu uitziet, gaat het regenen. Dat hadden we niet meer verwacht dus een tent is begin deze week nooit bij ons opgekomen. En nu gaat het regenen en hebben we juist een tent nodig. Helaas waren wij niet de enige die dit wilden en hoewel we niet de overkapping hebben die we wilden, is er een overkapping. Neem voor de zekerheid een poncho mee (helaas zijn paraplu's niet toegestaan).

ETEN
Er is een cateraar die zorgt voor een paar eenvoudige gerechten zoals burgers (ook een vegetarische) en een kipwrap.

HEEL BELANGRIJK
Wij zijn door de Covid-19 heel erg beperkt in wat wel en niet mag en ook wij betreuren dat heel erg. We zijn verplicht te controleren op QR code. Hieronder de informatie.

Een negatieve Corona test of vaccinatie QR code
BELANGRIJK/IMPORTANT: De website TESTENVOORTOEGANG.ORG geeft je alle informatie omtrent de QR code die nodig is. Kijk vooral naar de veelgestelde vragen, daar lees je alles wat je wilt weten. The website testenvoortoegang.org gives you all the information you need regarding the QR code you need. The information is also in English.

Dit is een kleine samenvatting, om je op weg te helpen. Wij kregen van de overheid 2 keuzes:
- geen coronatoegangsbewijs, maar wel 1,5 meter afstand houden en op iedere m2 1 bezoeker, of zitplaatsen op 1,5 meter maar wel het maximaal aantal bezoekers.
Of: - maximaal aantal bezoekers, geen mondkapjesplicht, geen 1,5 meter afstand maar wel een coronatoegangsbewijs overleggen.

Optie 1 is geen optie. Wij kiezen dus voor de laatste optie. We willen namelijk keihard feesten, dansen en sjansen met jullie zonder de restricties van de afgelopen 1,5 jaar! Dit moeten we vieren!

Hieronder hebben we een stappenplan uitgeschreven voor jou, zodat het afnemen van een GRATIS test je zo min mogelijk moeite kost:
1. Je hebt een Flirtation ticket gekocht. Bij de ingang moet je naast je ticket ook je coronatoegangsbewijs laten scannen.
2. Download de CoronaCheckapp. En doorloop de uitleg.
3. Klik op ‘maak een afspraak’. Let op! De test moet maximaal tot 40 uur voorafgaand aan Flirtation worden afgenomen.
4. Selecteer ‘evenement’, 3 juli 2021, 17.00 uur.
5. Vul je postcode in. Kies een testdag. De dichtst bijzijnde testlocatie wordt geselecteerd. Er worden verschillende locaties aangegeven waaruit je kan kiezen.
6. Kies een tijdstip. Vul je gegevens in. Je afspraak is bevestigd!
Je ontvangt de uitslag binnen xx op het door jou opgegeven e-mailadres.
7. Ga naar de coronacheckapp. Klik op ‘QR code maken’.
8. In de uitslag van de test staat een ‘ophaalcode’. Vul deze in de app in.
9. De coronacheckapp maakt met deze gegevens een qr-code aan.
10. Laat de qr-code scannen voor toegang op Flirtation.

Als je recent negatief getest bent of gevaccineerd bent kun je een bewijs (in de vorm van een QR-code) maken voor toegang tot een locatie. Dat kan in de app of via de Corona check website. De te doorlopen stappen staan daar duidelijk uitgelegd.
Let op: je kunt vanaf eind juni een bewijs van je vaccinatie maken.

Het gaat gewoon ECHT gebeuren! WE HEBBEN ER ZIN IN!

Wil je meer weten, mail ons gerust. We houden iedereen via onze website, social media op de hoogte.

Lees svp onze huisregels en algemene voorwaarden. Dit is om teleurstellingen te voorkomen en zodat je een geweldige Flirtation zult hebben. Alle updates zullen zijn op onze website en Flirtation Facebook. De nieuwsletter optie kun je aanvinken zodra je je ticket koopt. Vragen, mail ons gerust of stuur een PM.

Please read the house rules. Questions you can send to are info emailaddress or send a DM. Updates are also on Facebook and Instagram.

Huis- en gedragsregels Flirtation
Het zou jammer zijn als de feestvreugde op Flirtation wordt verpest door ongewenst gedrag. Om te zorgen voor een onbezorgde Flirtation hebben we huis-gedragsregels opgesteld om incidenten te voorkomen.

ZERO tolerance beleid
Flirtation hanteert een absoluut zero tolerace beleid ten aanzien van geweld en drugs. Het is verboden om drugs te gebruiken op het hele terrein van Beachclub Vroeger. Indien een inbreuk op deze regel wordt vastgesteld, zal je direct uit club Panama worden verwijderd. Dit beleid wordt strikt gehandhaafd en in voorkomende gevallen betekent het een overhandiging aan de politie en ontzegging van toekomstige Flirtation feesten.

Het is verboden om drugs te dealen op het Panama terrein. Indien een inbreuk op deze regel wordt vastgesteld, zal je van het terrein worden verwijderd en verdere toegang tot toekomstige Flirtation feesten worden ontzegd. Dit beleid wordt strikt gehandhaafd en in voorkomende gevallen betekent het een overhandiging aan de politie.

Alvorens het festival- en/of campingterrein te betreden krijg je de kans om drugs in de daarvoor bestemde drugston te deponeren zonder enige consequenties.

Voorgeschreven medicatie voor gezondheidsproblemen zijn enkel toegelaten indien je in het bezit bent van een geldig medisch attest. We kunnen enkel deze specifieke medicatie toelaten indien je het medisch attest laat zien aan de ingang.

Aanwijzingen en instructies van de (beveiligings) personeel moet onmiddellijk worden gevolgd. In het geval van verdenking of daadwerkelijke bezit van illegale of gevaarlijke wapens, de veiligheid is bevoegd om je te stoppen.

Huisregels FLIRTATION
1.Tenzij anders is bepaald in de Huisregels, dienen Bezoekers van het Evenement en de Evenementenlocatie in beginsel tenminste 18 jaar oud te zijn. Medewerkers van FLIRTATION, van de Evenementenlocatie en/of beveiligingspersoneel kunnen te allen tijde de Bezoeker verzoeken zich te identificeren met een geldig legitimatiebewijs. Indien en zodra blijkt dat de Bezoeker de leeftijd van 18 jaar nog niet heeft bereikt, kan de Bezoeker de toegang tot het Evenement en/of de Evenementenlocatie worden ontzegd, zonder het recht op vergoeding van de Toegangsprijs van het Toegangsbewijs en eventuele in rekening gebrachte service- en/of administratiekosten en/of anderszins ontstane kosten.

2.Op ieder bezoek van de Bezoeker aan Evenementen van FLIRTATION en de Evenementenlocatie zijn de Huisregels van FLIRTATION van toepassing. Bezoeker aanvaardt uitdrukkelijk de toepasselijkheid en inhoud van deze Huisregels. Bezoekers zijn gehouden zich in overeenstemming met deze Huisregels van FLIRTATION en/of de Evenementenlocatie als ook de in het maatschappelijk verkeer geldende regels van goed fatsoen en goede zeden te gedragen. Indien de Bezoeker zich naar het oordeel van medewerkers van FLIRTATION en/of de Evenementenlocatie en/of beveiligingspersoneel niet op een dergelijke wijze gedraagt, kan de Bezoeker hier door medewerkers van FLIRTATION en/of de Evenementenlocatie en/of beveiligingspersoneel op worden aangesproken. Bij overtreding van de Huisregels of eventuele herhaling of voortduren van gedragingen van de Bezoeker die niet in overeenstemming met de genoemde Huisregels en/of de in het maatschappelijk verkeer geldende regels van goed fatsoen en goede zeden zijn, kan de Bezoeker de toegang tot het Evenement worden ontzegd en indien noodzakelijk worden overgedragen aan de politie, zonder het recht op vergoeding van de Toegangsprijs van het Toegangsbewijs en eventuele in rekening gebrachte service- en/of administratiekosten en/of anderszins ontstane kosten.

3.Het is de Bezoeker niet toegestaan o.m het bezoek aan het Evenement vast te leggen, in welke vorm dan ook, op welke (digitale) drager dan ook, waaronder mede begrepen het fotograferen, filmen, dan wel iedere andere wijze van het maken van geluids- en/of beeldopnamen van (onderdelen van) het Evenement.

4.FLIRTATION is gerechtigd om gedurende een Evenement geluids- en/of beeldopnamen van (onderdelen van) het Evenement te (doen) maken, met inbegrip van Bezoekers. De Bezoeker die een Evenement bezoekt: stemt uitdrukkelijk in met opname en/of (her)gebruik van zijn/haar naam, stem, portret en /of afbeelding en persona door middel van al dan niet live uitgezonden en opgenomen audio- en/of beeldopnamen, (her)uitzending of andere vormen van openbaarmaking, verveelvoudiging en/of distributie, op welke wijze en via welke media of technologieën dan ook, nu en/of in de toekomst bekend; geeft uitdrukkelijk, onherroepelijk en onvoorwaardelijk toestemming tot het (her)gebruik zoals bedoeld in sub a), voor onbepaalde tijd, wereldwijd en om niet; 1. stelt noch FLIRTATION noch partijen die met toestemming van FLIRTATION gebruik maken van beeld- en/of geluidsmateriaal voor al dan niet commerciële doeleinden, aansprakelijk voor het (her)gebruik van dit beeld- en /of geluidsmateriaal; 2. doet jegens FLIRTATION en haar licentienemers uitdrukkelijk afstand van zijn/haar portret- en imagerecht en personarecht voor zover het gaat om audio- en/of beeldopnamen in en rond de Evenementenlocatie waarbij hij/zij herkenbaar in beeld komt; en 3. erkent dat een videobewakingssysteem en/of audio- en beeldopname-apparatuur anderszins operationeel kan zijn en gaat ermee akkoord dat door of namens FLIRTATION in het kader van openbare orde en veiligheid audio- en/of beeldopnamen van de Bezoeker gemaakt kunnen worden; 4. erkent dat mogelijke rechten van intellectuele eigendom, waaronder auteursrechten en naburige rechten, met betrekking tot het door of vanwege de Bezoeker gemaakte beeld- en/of geluidsmateriaal, in onverdeelde eigendom toevallen aan FLIRTATION; de Bezoeker zal op eerste verzoek van FLIRTATION, om niet, de volledige medewerking verlenen aan alle eventuele formaliteiten nodig om een rechtenoverdracht of rechtenverlening anderszins te bewerkstelligen; FLIRTATION is te allen tijde gerechtigd het hier bedoelde door of vanwege de Bezoeker gemaakte beeld- en/of geluidsmateriaal te (doen) gebruiken, op welke wijze dan ook.

5.Het is de Bezoeker niet toegestaan om zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van FLIRTATION, op de Evenementenlocatie promotiemateriaal, waaronder mede begrepen samples, reclame en/of foldermateriaal uit te delen of te doen uitdelen, voor zover de wet dit toelaat.

6.Op de Evenementenlocatie is het niet toegestaan te roken in tenten en (tijdelijke) gebouwen, uitgezonderd eventuele daarvoor bestemde rookruimtes. Eventuele als gevolg van de overtreding door de Bezoeker aan de Organisatie opgelegde boetes zullen op de Bezoeker (kunnen) worden verhaald.

7.FLIRTATION zal al hetgeen in alle redelijkheid binnen haar mogelijkheden ligt, ondernemen om de veiligheid van de Bezoeker op de Evenementenlocatie zo veel mogelijk te waarborgen. In het kader van de veiligheid op of rond de Evenementenlocatie is de Bezoeker dan ook gehouden op eerste verzoek van medewerkers van FLIRTATION en/of de Evenementenlocatie, beveiligingspersoneel, politie en/of ander bevoegd gezag:

1. zijn of haar medewerking te verlenen aan onderzoek aan kleding (fouilleren);

2. inzage te verschaffen in meegevoerde (hand)tas(sen); en/of

3. een detectiepoort te passeren; en/of

4. zich te legitimeren.

8.Het is de Bezoeker niet toegestaan zich (onnodig) op te houden voor nooduitgangen en plaatsen op of rond de Evenementenlocatie waar brandblussers hangen of andere brandwerende- en/of veiligheidsmaatregelen zijn getroffen.

9.Het is de Bezoeker uitdrukkelijk niet toegestaan glaswerk, plastic flessen, blik, vuurwerk, drugs, (vuur)wapen en/of andere gevaarlijke voorwerpen en/of stoffen, etenswaren en/of (alcoholhoudende) dranken en/of (huis)dieren mee te brengen naar, althans in bezit te hebben op de Evenementenlocatie, op straffe van inbeslagname van deze zaken en/of overdracht aan de politie.

10.Het is de Bezoeker niet toegestaan (de inventaris van) de Evenementenlocatie of nabije omgeving van deze locatie, op welke wijze dan ook, aan te tasten en/of te beschadigen. Indien de Bezoeker op enigerlei wijze schade toebrengt aan (de inventaris van) de Evenementenlocatie of nabije omgeving van deze locatie is de Bezoeker gehouden deze schade te vergoeden.

11.Het is de Bezoeker niet toegestaan om tijdens het Evenement (huis)dieren mee te nemen. Het is voorts niet toegestaan om op het Evenemententerrein te crowdsurfen, vuur(tjes) te maken en/of commerciële activiteiten te verrichten, en/of zich op enige wijze aanstootgevend, discriminerend of beledigend uit te laten of dergelijke tekens, emblemen of insignes te dragen of te verspreiden. Het dragen van voetbalshirts, motorclubkleding en overige kleding met groepskenmerkende teksten is niet toegestaan.

12.De Bezoeker is gehouden instructies, voorschriften en/of aanwijzingen van medewerkers van FLIRTATION en/of de Evenementenlocatie, beveiligingspersoneel, de politie en/of ander bevoegd gezag op eerste verzoek op te volgen. Deze instructies kunnen tevens toezien op het voorkomen van (ongewenste) groepsvorming, agressief gedrag, onzedelijk of aanstootgevend gedrag, discriminatie, belediging, bedreiging, het dragen van provocerende kleding, insignes, badges, hoofddeksels en vlaggen etc.

13.Indien de Bezoeker weigert zich aan de in dit artikel genoemde (veiligheids)voorschriften te houden, kan de Bezoeker de toegang tot het Evenement en/of de Evenementenlocatie worden ontzegd, zonder het recht op enige vergoeding van de Toegangsprijs van het Toegangsbewijs en eventuele in rekening gebrachte service- en/of anderszins ontstane kosten.

14.Medewerkers van FLIRTATION en/of de Evenementenlocatie, beveiligingspersoneel, de politie en/of ander bevoegd gezag kunnen de Bezoeker bij een overtreding als bedoeld in dit artikel 8 te allen tijde verzoeken om mee te komen. De Bezoeker zal in dat geval te allen tijde vrijwillig, zonder verzet, medewerking verlenen aan zo''n verzoek en kan vervolgens van de Evenementenlocatie verwijderd worden en verzocht worden een afschrift van zijn geldig legitimatiebewijs af te geven aan de betrokken perso(o)n(en). Bezoeker zal aan zo''n verzoek vrijwillig, zonder verzet, medewerking verlenen. FLIRTATION zal vervolgens tijdens dan wel na het Evenement, al dan niet in overleg met de betrokken autoriteiten, beslissen of de Bezoeker een ontzegging voor een of meerdere Evenementen van FLIRTATION opgelegd zal krijgen.

15.Consumptiebonnen- of munten gekocht tijdens het Evenement of gedurende het verblijf op de Evenementenlocatie zijn uitsluitend geldig gedurende het betrokken Evenement en kunnen door de Bezoeker uitsluitend tijdens het Evenement worden ingeruild.

16.De Bezoeker is er mee bekend dat er tijdens het Evenement harde (versterkte) muziek ten gehore wordt gebracht. FLIRTATION adviseert de Bezoeker om gehoorbescherming te dragen en om regelmatig naar een omgeving te gaan waar geen muziek ten gehore wordt gebracht om het gehoor rust te gunnen.

Overmacht FLIRTATION is niet aansprakelijk en kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade van de Bezoeker welke is ontstaan ten gevolge van overmacht en aanvaardt als zodanig ook geen aansprakelijkheid. Onder overmacht wordt mede verstaan: stakingen, brand, extreme weersomstandigheden, epidemieën en alle overige van de wil van FLIRTATION onafhankelijke omstandigheden. In geval van overmacht heeft FLIRTATION het recht (onderdelen van) het Evenement te verschuiven naar een andere datum of het Evenement geheel of gedeeltelijk te annuleren dan wel (onderdelen van) de inhoud van het programma van het Evenement te wijzigen.

Privacy en persoonsgegevens
Door het sluiten van een Overeenkomst met FLIRTATION kunnen (persoons)gegevens van de Bezoeker worden verzameld, vastgelegd en opgeslagen in een gegevensbestand. Deze door de Bezoeker verstrekte (persoons)gegevens worden door of vanwege FLIRTATION verwerkt.

Op de verwerking van de door de Bezoeker verstrekte (persoons)gegevens is het privacybeleid van FLIRTATION van toepassing dat te raadplegen is op de Website. FLIRTATION gaat zorgvuldig met de verkregen (persoons)gegevens om en verwerkt deze uitsluitend overeenkomstig de Wet Bescherming Persoonsgegevens. FLIRTATION kan de eventuele verwerking van de persoonsgegevens van de Bezoeker aanmelden bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag. Bij het sluiten van de Overeenkomst met FLIRTATION geeft de Bezoeker uitdrukkelijk toestemming voor het verwerken van (persoons)gegevens overeenkomstig het privacybeleid van FLIRTATION.

Indien gedurende een Evenement (beeld)opnamen worden gemaakt met beveiligingscamera’s, kan FLIRTATION deze in geval van calamiteiten aan derden, waaronder mede begrepen politie en justitie, afstaan.

Klachten
FLIRTATION zal al hetgeen in alle redelijkheid binnen haar mogelijkheden ligt, ondernemen om het verblijf van de Bezoeker gedurende het Evenement op de Evenementenlocatie zo prettig mogelijk te maken. FLIRTATION tracht daarbij eventuele overlast of ongemakken voor de Bezoeker tot een minimum te beperken alsmede de veiligheid van de Bezoeker zoveel mogelijk te waarborgen. Mocht de Bezoeker onverhoopt klachten hebben ter zake de uitvoering van de Overeenkomst en/of de dienstverlening van FLIRTATION, dan kan de Bezoeker hiervan schriftelijk melding maken door een e-mail te sturen naar onze redactie. Klachten dienen uiterlijk binnen 7 (zeven) dagen na de datum van het verblijf op de Evenementenlocatie bij FLIRTATION te worden gemeld.

10.Heb je vragen of klachten van welke aard dan ook tijdens Flirtation, meldt deze dan s.v.p. direct bij de organisatie. Verdere vragen? Mail ons gerust.

Photography

Sound Effects

Prices

Web Design